Urip

Pancen soro golek bondo
ora rino
ora wengi
awak di pulosoro
batin disio2
ati nelongso
demi urep neng alam ndonyo,
golek sing di nge nyambung nyowo
sing jenenenge sego,
di rewangi ninggalne deso
nyebrang nyebrang segoro
lewat angkoso totohane nyowo
adoh karo keluargo
ora biso nunggoni wong sing di tresno
weruhe mung wong cino goro2 pengen molyo awak remek radiroso
ati loro mung di jarno. . . . . . . . .

Sumber: Oedien Jcm

Iklan
  1. Tinggalkan komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: