Pepiling

 
Wis wacine tangsah dielingke,
Wis wacine podo nindakake,
Adzan wis kumandang wayahe sembahyang,
Netepi wajib dawuhe Pengeran,
Sholat dadi cagake agomo,
Limang waktu kudu tansah dijogo,
Kanthi istiqomah lan sing tumakninah,
Luwih sempurno yen berjamaah,
Subuh, Luhur lan Asar,
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar,
Magrib lan Isyak jangkepe,
Prayogane ditambah sholat sunate,
Jo sembrono iku printah agomo,
Ngelingono neng ndonyo mung sedelo,
Sabar lan tawakal pasrah sing Kuwoso,
Yen kepengin besuk munggah suwargo

  1. Tinggalkan komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: